Bijzondere materialen, gestroomlijnde silhouetten

Het thema Dramatic Brocade borduurt voort op het vorige thema Treasure Tones en toont onze liefde voor vakmanschap in optima forma. Aan het veelzijdige kleurenpalet worden verschillende gradaties granaatrood en diepgroen toegevoegd en het stoffenbeeld wordt verrijkt met jacquard bloempatronen, verschillende fluweeltexturen en af aan toe een vleugje lurex. De ongedwongen benadering van het silhouet brengt de verschillende ‘haute fashion’ invloeden in balans en maakt dat de jurken, broeken en knits zowel geschikt zijn om overdag als naar een feestje te dragen.

Eyecatchers

Dramatic Brocade verrijkt uw garderobe met bijzondere breisels, Italiaanse weefsels en exotische motieven die zijn getransformeerd tot classy silhouetten. Echte eyecatchers en tegelijkertijd ultieme technische hoogstandjes zijn de cumberband jurk en zwierige broek van gebreide plisséstof van merinowol; Doordat de vouw is ingebreid raakt deze nooit uit de plooi. Ook een echt hoogstandje is de coltrui in jacquardbreisel van wol met matgouden sparkles van lurex. De ingezette strepen van kant maken deze trui tot een echte blikvanger.

Haute fashion

Haute couture meets ready-to wear zien we bij de coltrui met vleermuismouw in een fluweelachtige chenillebreisel die goed combineert met de multi-colour stretchbroek van jacquard met zilverkleurige accenten; Ook op de internationale catwalks zijn fluweel en jacquard veel geziene trends. En net als vorige winter zijn imitatiebont en soortgelijke materialen ook nu weer helemaal en vogue. Dit komt terug in de diep donkergroene heuplange jas uit het thema Treasure Tones en is ook te zien in het ruimvallend vest met strepen van een pluche-achtige Italiaans garen. Prints zijn er volop: al dan niet ingeweven paisley-motieven worden moeiteloos afgewisseld met paradijsvogelprint op zijdevoile.

Claudia Sträter loves…

Gebreide plisséstof, de fijnste merinogarens en rekbare jacquardstoffen… Claudia Sträter loves details and craftsmanship!

Winterse tonen en rijke materialen bij Claudia Sträter online

In de online shop van Claudia Sträter vind u een uitgebreide collectie must-haves voor dames voor de winter van 2017. Elke garderobe kan wel een vleugje granaat of diepgroen gebruiken. De rijke stoffen vullen uw basiskleding perfect aan, maar zijn ook perfect met elkaar te combineren. Wij laten in Dramatic Brocade graag zien hoe u deze modieuze en klassieke stijlen combineert en zowel overdag als naar een feestje kunt dragen.