Claudia Sträter Fall Fun collectie

Fall Fun, het eerste thema van de Fall collectie van Claudia Sträter is nu online en in de Claudia Sträter-winkels te koop. Claudia Sträter luidt het nieuwe seizoen in met blazers en los vallende broeken in soepel satijn. De hoogwaardige stoffen zijn onder andere voorzien van digitale bloemenprints die ogen als nonchalant samengestelde boeketten. De speelse spirit van het thema Fall Fun is verder uitgewerkt in een gestreepte, knitted top, een broek met stippeldessin van zwaantjes, een kanten T-shirt en sweaters die zijn verfraaid met met de hand vervaardigde bloemapplicaties. Alle tonen van deze Claudia Sträter Fall collectie komen samen in een kleurrijke zijden shawl die strepen combineert met geschilderde bloemen.

Easy-going uni stijlen

Maar er zitten ook uni stijlen in deze collectie. Deze stijlen in katoen, viscose en ‘gekookte’ wol combineren moeiteloos met de expressieve blikvangers van de Fall ’17 collectie van Claudia Sträter. Opvallende kleuren versterken de verfrissende spirit van de herfstcollectie van Claudia Sträter. Bloemenroze, fris grasgroen en helder chalk wit onderstrepen het levenslustige gevoel. De fun zit hem dit najaar ook in het feit dat de uiteenlopende dessins en stijlen op fantasierijke wijze onderling gecombineerd kunnen worden en zo elke outfit tot een speelse blikvanger maken. Fall Fun laat zich het best omschrijven als easy-going en casual, maar dan met een vrouwelijke, decoratieve en vrolijke ondertoon.

Claudia Sträter loves…

Met de hand vervaardigde applicaties, hoogwaardige printtechnieken, innovatieve breisels en duurzaam geproduceerde fournituren… Claudia Sträter loves details and craftsmanship!

 Claudia Sträter Fall collectie online bestellen

De ontwerpen van Claudia Sträter zijn tijdloos en elegant. De broeken, sweaters, blazers en jurken van de Fall collectie van Claudia Sträter bestelt u makkelijk, snel en 100% veilig online op claudiastrater.com. U betaalt op de manier die voor u het meest vertrouwd voelt. Claudia Sträter werkt samen met meerdere betaalinstanties, zodat u uw bestelling altijd kan afronden op de manier die voor u het prettigst is. Bestelt u op een werkdag voor 21.00 uur, dan bezorgen wij uw bestelling al de volgende dag op het door u aangegeven adres. Wacht dus niet langer en bestel de nieuwe collectie van Claudia Sträter snel online!