Sportieve elegantie bij Claudia Sträter

Een gezonde lifestyle is actueler dan ooit en Claudia Sträter flirt voor de wintercollectie 2017 dan ook met sportswear. Die symbiose resulteert dit najaar in een energiek collectiebeeld waarbij de sportieve streep - verwerkt in zijnaden, halslijnen en boorden – overal terugkomt. Het grafische spel van lijnen en vlakken dat hierdoor ontstaat, wordt versterkt door het gebruik van typische sportkleuren als rood, blauw en zwart in combinatie met witte accenten. Broeken en tops, maar ook vrouwelijke jurken en rokken krijgen hiermee dit najaar atletische allure.

Japanse en Italiaanse materialen

Dit vertaalt zich naar vrouwelijke, bloezende tops van crêpe de Chine met sportieve invloeden zoals gebreide boorden met streep. Een op sport geïnspireerde collectie kan natuurlijk niet zonder technisch hoogwaardige materialen. Zo zijn er jasjes en jurken van aansluitend Italiaans neopreen - afgewerkt met verschillende gestreepte biezen, waarmee je uiteraard ook buiten de gym goede sier maakt. Loose fit tegenhangers hiervan zijn pantalons en broeken met klassieke snit in een luchtige Japanse travel-kwaliteit, die sportief zijn dankzij de relaxte pasvorm en gestreepte biezen langs de zijnaden.

Dynamische en energieke collectie

Ook atletische allure heeft de double knit uit deze collectie; de binnenzijde van dit breisel heeft een andere kleur dan de buitenzijde en is zichtbaar bij de naden, mouwomslag en de splitjes in de zijnaden. Zichtbare, overlock stiksels maken een handschoenzacht leren jack tot een echte blikvanger. De combinatie van deze jasjes en tops met een vrouwelijke body fit rok met een grafisch spel van lijnen en vlakken is een Olympische medaille waardig. Kortom: New Athletic geeft je garderobe een energieke boost dankzij het gebruik van gestroomlijnde silhouetten, sportieve strepen en colourblocks.

Claudia Sträter loves…

Hoogwaardig gefabriceerde biezen, 2-kleurige double knits en met zorg uitgewerkte colour blocks… Claudia Sträter loves details and craftsmanship!

Sportieve dameskleding online

De ontwerpen van Claudia Sträter online bestellen biedt vele voordelen. Zo is online bestellen makkelijk, snel en 100% veilig op claudiastrater.com. U kunt betalen op de manier die voor u het meest vertrouwd voelt; wij werken samen met gecertificeerde betaalinstanties. Uw bestelling wordt vrijwel altijd de volgende werkdag bezorgd – afhankelijk van de bezorgdienst en dag en tijd van bestelling. Bestelt u op een werkdag voor 21.00 uur, dan bezorgen wij uw bestelling al de volgende dag op het door u aangegeven adres. Zodra uw pakket is bezorgd heeft u alle tijd om uw bestelling rustig te bekijken, voelen, passen en combineren in de vertrouwde omgeving van uw eigen huis. Mocht u ervoor kiezen uw bestelling te retourneren: ook dit is zeer eenvoudig - en kosteloos bovendien. Kortom, uw favoriete sportieve looks en exclusieve tops, broeken, jasjes, blouses en jurken bestelt u op de webshop van Claudia Sträter.