Slimme businesskleding van Claudia Sträter

Zakelijke dameskleding, met een eigentijdse touch, vindt u bij Claudia Sträter. Businesskleding is onderdeel van de heritage van Claudia Sträter. In het thema Smart Suit spelen de klassieke ingrediënten die nodig zijn voor power-dressing zelfs een modieuze hoofdrol. Smart Suit herinterpreteert zakelijke dresscodes maar ook preppy business stijlen door middel van het gebruik van een vernieuwende mix van materialen en comfortabele pasvormen. Zo kunt u de stijlen ook moeiteloos buiten uw werk om doordragen.

De zakelijke dameskleding zoals de smart suit en de getailleerde jurk ogen dus sophisticated, maar hebben tegelijkertijd een zeer relaxed karakter dankzij de verwerking van jerseys met stretch. Grafische accenten in de vorm van geweven ruiten, met kralen geborduurde stippelpatronen en gestreepte prints verrijken het ingetogen kleurpalet van zwart, wit en grijs. Helderblauwe overhemdtinten geven een menswear twist en krachtige uitstraling aan dit vrouwelijke, classy thema.

Relaxte business looks

Claudia Sträter experimenteert graag met klassieke ingrediënten om hier vervolgens een vernieuwende, speelse draai aan te geven. De klassieke pied-de-poule is er in een moderne uitvoering: een jersey jacquard uit Italië die transformeert van uni naar ruit. Traditionele ruiten worden uitvergroot en de iconische polkadot krijgt een verrassende update in de vorm van opgenaaide steentjes. Broeken zijn geïnspireerd op de klassieke mannenpantalon: stijlvol, gemaakt van een zwart-witmelange blend. En altijd geldt: Comfort is key.

Claudia Sträter loves…

Met de hand aangenaaide kralen en steentjes, afneembare manchetten, een geplisseerd achterpand en geraffineerde jacquards… Claudia Sträter loves details and craftsmanship!

Zakelijke dameskleding online

De ontwerpen van Claudia Sträter zijn tijdloos en elegant. Zakelijke en stijlvolle dameskleding en preppy stijlen van Claudia Sträter bestelt u makkelijk, snel en 100% veilig online op claudiastrater.com. U kunt betalen op de manier die voor u het meest vertrouwd voelt; wij werken samen met gecertificeerde betaalinstanties. Uw bestelling afronden is eenvoudig en u heeft voldoende tijd om uw bestelling in de vertrouwde omgeving van uw eigen huis te bekijken, voelen en passen. Kortom, uw favoriete business suits en zakelijke dameskleding bestelt u bij Claudia Sträter online. Bestelt u op een werkdag voor 21.00 uur, dan bezorgen wij uw bestelling al de volgende dag op het door u aangegeven adres.