Meest gestelde vragen over: uw bestelling

Het annuleren van uw bestelling is niet mogelijk. Op het moment dat u de bestelling heeft bevestigd, wordt de bestelling meteen in gang gezet.

Op het moment dat u de bestelling heeft bevestigd, wordt de bestelling meteen in gang gezet. Het is daarom niet mogelijk om artikelen aan de bestelling toe te voegen na het bevestigen van de bestelling.

Het is mogelijk om uw bestelling te retourneren in één van de Claudia Sträter winkels. Het gaat in dit geval alleen om onze eigen winkels en is dus niet mogelijk bij de shop-in-shops, de Bijenkorf, onze outlet stores of een geselecteerde dealer.

Het is niet mogelijk om uw artikel(en) online te ruilen. Wel kunt u uw artikel(en) in één van de Claudia Sträter winkels omruilen. Het gaat in dit geval alleen om onze eigen winkels en is dus niet mogelijk bij de shop-in-shops in de Bijenkorf, onze outlet stores of een geselecteerde dealer. Indien u niet in de gelegenheid bent om uw artikel(en) te ruilen in de winkel, kunt u uw artikel(en) retourneren en opnieuw bestellen in een andere maat en/of kleur.

Op het moment dat u de bestelling heeft bevestigd, wordt de bestelling meteen in gang gezet. Het is daarom niet mogelijk om het afleveradres van de bestelling te wijzigen na het bevestigen van de bestelling.

Meest gestelde vragen over: de FashionCard

Online kunt u, uitsluitend bij het plaatsen van uw bestelling, de FashionCard aanvragen.

Wanneer u uw FashionCard bent verloren, of deze is gestolen, kunt u een nieuwe kaart aanvragen door een e-mail te sturen naar vragen@claudiastrater.com, waarin u vermeldt dat u een nieuwe kaart aan wilt vragen.

U kunt uw FashionCard-nummer toevoegen aan uw online account door in te loggen op uw persoonlijk account. Hier vindt u onder 'Mijn FashionCard' een invulveld voor uw FashionCard-nummer. Wanneer u hier uw FashionCard-nummer intoetst en op 'opslaan' klikt, zal uw FashionCard-nummer worden gekoppeld aan uw online account gegevens.

De FashionCard is in de Nederlandse, Belgische en Luxemburgse Claudia Sträter filialen te verkrijgen (niet in de shop-in-shops in de Bijenkorf en niet in de Outletstores). U vult een inschrijfformulier in en krijgt de fysieke kaart en het boekje meteen mee. Zodra het inschrijfformulier verwerkt is door onze ServiceDesk wordt u als klant zichtbaar in de kassa en ontvangt u uitnodigingen per post, een halfjaarlijkse waardebon en onze nieuwsbrief per e-mail. Dit zal 3-4 weken na het invullen van het aanmeldingsformulier zijn. Online kunt u, uitsluitend bij het plaatsten van uw bestelling, de FashionCard aanvragen

De FashionCard is onbeperkt geldig.

Er zijn geen kosten verbonden aan een FashionCard.

• 2x per jaar, aan het begin van het seizoen in februari en augustus wordt een waardebon toegestuurd ter hoogte van het tot dan toe aantal gespaarde punten (1pt.=€1). Dus het aantal punten dat in het voorafgaande half jaar gespaard is.
• De waardebon kan in alle Nederlandse, Belgische en Luxemburgse filialen ingewisseld worden. Niet bij de shop-in-shops van de Bijenkorf en niet in de Outletstores: Batavia Stad en Rosada.
• De waardebon kan ingewisseld worden voor korting op accessoires.
• De waardebon kan ingewisseld worden voor korting op de afgeprijsde artikelen.
• Bij retouren worden de gespaarde punten van de geretourneerde aankoop weer afgetrokken van het puntensaldo.
• De waardebon heeft een geldigheidsdatum van ca. 4-5 maanden. Voor de exacte geldigheid zie datum op de waardebon.

Meest gestelde vragen over: mijn account

U kunt eenvoudig een online account aanmaken. Klik op 'mijn account' onderaan de pagina en vul uw gegevens in. Indien u alle gegevens correct heeft ingevuld, klikt u op 'verstuur' en wordt uw online account aangemaakt.

U kunt de persoonlijke gegevens van uw online account wijzigen door in te loggen op uw persoonlijke account. Klik op 'mijn account' onder aan de pagina. Door in te loggen komt u op de pagina waar uw persoonlijke gegevens staan vermeld. Klik vervolgens op 'adresboek' om uw persoonlijke gegevens te wijzigen.

U kunt online gemakkelijk een nieuw wachtwoord aanmaken. Klik op 'mijn account' onder aan de pagina. Klik onder in het veld 'geregistreerde klanten' op het kopje 'Uw wachtwoord vergeten?'. Vul hier uw e-mailadres in en klik op 'verstuur'. Wij sturen u vervolgens een nieuw wachtwoord naar het door u ingevulde e-mailadres.