Share your Clothes

In de Claudia Sträter Share your Clothes winkel op het Rokin in Amsterdam zijn uitsluitend vintage Claudia Sträter items te koop die door klanten zijn ingeleverd. De winkel hanteert vaste verkoopprijzen die toegankelijk zijn voor een breed publiek en variëren van €10 tot €90. De opbrengst van de winkel gaat naar de Claudia Sträter Foundation en de vintage items die aan het eind van het seizoen niet zijn verkocht, gaan onder andere naar vrouwen in Oekraïne.

Vrouwen mooier maken, dat willen wij!

Door een vintage Claudia Sträter item te kopen wordt onze kleding hergebruikt en behouden materialen hun waarde. Hiermee draagt u bij aan een circulaire economie en steunt u tegelijkertijd de Claudia Sträter Foundation.

Claudia Sträter Foundation

Met de foundation ondersteunt Claudia Sträter goede doelen en maatschappelijke initiatieven die een bijdragen leveren aan bestrijding van armoede en aan wetenschappelijk onderzoek naar gezondheid, gericht op vrouwen in Nederland en België. Daarnaast blijft de foundation bestaande projecten ondersteunen. 

Projecten die worden ondersteund zijn:

  • KWF: financiële bijdrage voor onderzoek naar borstkanker;
  • Commissie Oekraïne: gedragen Claudia Sträter kleding wordt verdeeld onder vrouwen in Oekraïne die onder de armoedegrens leven;
  • DressforSucces: donatie van Claudia Sträter kleding, bedoeld voor werkzoekenden die past bij de functie waarop ze solliciteren.

Hoe kunt u vintage items inleveren? 

Vanaf 1 juli 2015 kunt u op afspraak bij elke Claudia Sträter winkel in Nederland uw vintage 'winter' items inleveren. Binnenkort leest u meer informatie hierover.
 

Bekijk hier de volledige algemene voorwaarden