Winkelwagen
Nederlands
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Wanneer wordt mijn geannuleerde order terugbetaald geplaatst ten tijde van faillissement?

Order geplaatst voor 30 juli en is geannuleerd.

Indien u uw order heeft geplaatst voor 30 juli en deze is geannuleerd en u heeft nog niet uw orderbedrag is nog ontvangen, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice. 

Het openstaande bedrag is helaas niet voldaan door de vorige eigenaar van Claudia Sträter, echter wil graag de nieuwe eigenaar u tegemoet komen en weer verwelkomen. U ontvangt uw openstaande terugbetaling in de vorm van memberpunten. Dit betreft dezelfde waarde als de openstaande terugbetaling en kunt u als korting inwisselen bij een besteding in de webshop en in de winkels van Claudia Sträter.

Order geplaatst na 30 juli en is geannuleerd.
Indien u uw order heeft geplaatst na 30 juli en deze is geannuleerd en u heeft nog niet uw orderbedrag nog niet ontvangen, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice. Houd uw ordergegevens bij de hand zodat wij u snel van dienst kunnen zijn.

Telefoon: 085-016 20 36
E-mail: vragen@claudiastrater.com

Bereikbaar op werkdagen van 09:00 - 17:00.Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.