SHARE YOUR CLOTHES

 
 

VINTAGE STORE

Share your Clothes is de vintage store van Claudia Sträter. Hier worden unieke pre-loved items van het merk verzameld en opnieuw verkocht. Op deze manier verlengen we de levensduur van onze producten en wordt tegelijkertijd de Claudia Sträter Foundation gesteund. De vintage winkel Share your Clothes is gevestigd in de reguliere Claudia Sträter winkel in de IJpassage van het Centraal Station in Amsterdam. De winkel hanteert vaste verkoopprijzen die toegankelijk zijn voor een breed publiek en variëren van €10 tot €90. De items die niet worden verkocht gaan naar vrouwen in kansarme landen. De Share your Clothes winkel is dagelijks geopend van 09.00 tot 21.00 uur, zaterdag en zondag tot 20.00 uur. 

 

GEEF UW KLEDING EEN TWEEDE LEVEN

Heeft u een vintage Claudia Sträter-kledingstuk in de kast hangen dat u niet meer draagt? Lever het in en draag bij aan een duurzamere samenleving. Plus: het is geld waard. U ontvangt dit in de vorm van Claudia Sträter Punten op uw Claudia Sträter Membership Saldo! Bekijk hier meer informatie over het Claudia Sträter Membership.

 

HOE KUNT U VINTAGE ITEMS INLEVEREN?

Op dit moment is het niet mogelijk om vintage kleding in te leveren. Onze excuses hiervoor. 

 

INNAMEBELEID

Kwaliteit is belangrijk voor ons, daarom gaan wij bij het innemen van de kleding selectief te werk. U kunt alleen kleding inleveren van het merk CLAUDIA STRÄTER, COPINES en MAURA met een origineel innaai-etiket. De kleding mag geen beschadigingen, vlekken of andere onregelmatigheden hebben en mag geen tekenen van inferieure kwaliteit vertonen, zoals pilling. De kleding is niet vermaakt en/of aangepast. De kleding is gewassen en gestreken of gestoomd. De shopmanager neemt de kleding in en stuurt deze ter beoordeling aan de shopmanager van de Share your Clothes winkel. De shopmanager van de Share your Clothes winkel zal telefonisch contact met u opnemen over de geaccepteerde kleding. U mag dan beslissen of u de niet geaccepteerde kleding terug wilt ontvangen in de winkel van afgifte of door ons wil laten afgeven bij een kledinginzamelpunt. De restwaarde van uw kledingstuk(ken) wordt in de vorm van Punten op uw Claudia Sträter Membership Saldo bijgeboekt. Deze waarde is per kledinggroep vastgesteld en varieert van €5 tot €35. Bekijk  hier  alle algemene voorwaarden. 

 

BEKIJK OOK ONZE OVERIGE PIJLERS

 

Dit doen we om onze productieketen en producten te verduurzamen

Deze maatschappelijke initiatieven steunen we

Dit zijn duurzaamheidsprojecten waaraan we deelnemen