Uitloggen
Winkelwagen
Nederlands
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

CLAUDIA STRATER & DUURZAAMHEID

Claudia Sträter is hét merk voor de modebewuste, gedreven vrouw. Onze missie is om met onze kleding de kracht van vrouwen te ondersteunen en versterken. We willen niet alleen vrouwen, maar ook de wereld om ons heen mooier maken. We nemen verantwoordelijkheid voor de sociale en ecologische impact van onze producten en doen dit onder andere door te kiezen voor verantwoord geproduceerde materialen. 

De verantwoord geproduceerde stoffen waar Claudia Sträter momenteel mee werkt zijn TENCEL™ Lyocell, biologisch katoen en gerecycled polyester. Een duurzame stof bij Claudia Sträter betekent dat meer dan 50% van de stofsamenstelling uit duurzamere vezels bestaat. 

Onze artikelen van milieuvriendelijke stoffen zijn te herkennen aan het groene better choice label op onze webshop en in de winkel aan de speciale better choice hangtag.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.