Retourneren & Ruilen

RETOURVOORWAARDEN

  • Het ruilen of retourneren van uw aankoop of online bestelling is mogelijk binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling. 
  • Het artikel dient te allen tijde ongebruikt te zijn en verpakt in de originele verpakking met aangehecht prijskaartje of sticker. 
    Het passen van kleding ziet Claudia Sträter niet als gebruik. 
  • Vergeet de aankoopbon/retourformulier niet!
  • Retourneren van aankopen van andere partners of andere partnerwebshops kunnen niet verwerkt en gecrediteerd worden.

RETOURNEREN VAN WINKELAANKOPEN

…VAN CLAUDIA STRÄTER WINKELS

Het ruilen of retourneren van uw winkelaankoop bij een Claudia Sträter winkel is mogelijk binnen 30 dagen na aankoop en op vertoon van de kassabon. Dit kan bij alle Claudia Sträter winkels in Nederland, Duitsland, België of Luxemburg. Dit kan niet bij Shop-in-Shops van de Bijenkorf en Studio Blique, Buining Mode, Inno, Batavia Stad, Rosada en Wehkamp. Aankopen van de winkels kunnen niet geretourneerd worden naar de webshop.

RETOURNEREN VAN ONLINEAANKOPEN

…VAN CLAUDIASTRATER.COM/.BE OF IPAD via de winkel

Het retourneren van uw onlinebestelling is mogelijk binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling. Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken en/of passen, tenzij anders vermeld. Retourneren van uw online bestelling is ook mogelijk in de Claudia Sträter winkels. Retourneren van winkelaankopen of van andere partnerwebshops dan claudiastrater.com/.be kunnen niet verwerkt en gecrediteerd worden.

RUILEN VAN ONLINEAANKOPEN VAN CLAUDIASTRATER.COM/.BE

Het ruilen van een onlineaankoop is helaas online niet mogelijk. U kunt dit wel in één van onze Claudia Sträter winkels doen. En u kunt het artikel natuurlijk altijd in de juiste kleur/maat opnieuw online bestellen.

CREDITERING VAN UW RETOUR

… IN CLAUDIA STRÄTER WINKEL
Terugbetaling van uw retour in de winkel vindt plaats d.m.v. retourpinnen.

… AAN WEBSHOP
Onlinebestellingen die online teruggestuurd worden moeten voorzien zijn van het ingevulde retourformulier. De retourbetaling gebeurt automatisch binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending. Wanneer dit bedrag daadwerkelijk op uw rekening staat, verschilt per bank en hangt af van de betaalwijze. Via iDEAL kan dit 2 á 3 werkdagen extra kosten. Wanneer het gaat om een creditcardbetaling kan het maximaal 31 dagen extra duren. Bewaar het verzendbewijs (Track&Trace-code) tot uw retourzending is gecrediteerd. In geval van vermissing van het pakket kan uitsluitend een onderzoek gestart worden met deze code. Zonder code kan het pakket niet gecrediteerd worden.

ONLINEAANKOPEN RETOUR STUREN PER POST VANUIT NEDERLAND

U kunt uw retourzending, in originele verpakking, kosteloos naar het antwoordnummer sturen of retourneren in één van onze winkels. Gebruik voor het retourneren van uw artikel altijd de voorgedrukte adressticker en plak deze sticker op de doos over uw oude adressticker, sluit het ingevulde retourformulier bij. Kijk voor het dichtstbijzijnde PostNL service punt op: www.postnl.nl. Let op: U krijgt een ontvangstbewijs van uw retourzending. Bewaar dit verzendbewijs (Track&Trace-code) tot uw retourzending is gecrediteerd. In geval van vermissing van het pakket kan uitsluitend een onderzoek gestart worden met deze code. Zonder code kan het pakket niet gecrediteerd worden. Zodra wij uw bestelling retour hebben ontvangen, wordt dit per e-mail aan u bevestigd. Aan een retourzending via het antwoordnummer of één van onze winkels zijn geen kosten verbonden. Wilt u meerdere orders retour sturen? Voeg geen orders samen, maak van elke order een aparte retourzending.

ONLINEAANKOPEN RETOUR STUREN PER POST VANUIT BELGIË

U kunt uw retourzending, in originele verpakking, kosteloos naar het antwoordnummer sturen of retourneren in één van onze winkels. Gebruik voor het retourneren van uw artikel altijd de voorgedrukte 'bpack Easy retour'-sticker, plak deze sticker op de doos over uw oude adressticker en sluit het ingevulde retourformulier bij. Kijk voor de dichtstbijzijnde locatie op www.bpost.be
Let op: U krijgt een ontvangstbewijs van uw retourzending. Bewaar dit verzendbewijs (Track&Trace-code) tot uw retourzending is gecrediteerd. In geval van vermissing van het pakket kan uitsluitend een onderzoek gestart worden met deze code. Zonder code kan het pakket niet gecrediteerd worden. Zodra wij uw bestelling retour hebben ontvangen, wordt dit per e-mail aan u bevestigd. 
Aan een retourzending via het antwoordnummer of één van onze winkels zijn geen kosten verbonden.
Wilt u meerdere orders retour sturen? Voeg geen orders samen, maak van elke order een aparte retourzending.

WAARDEBON GEBRUIKT BIJ UW ONLINEAANKOOP

Wanneer u bij uw onlineaankoop gebruik maakt van een FashionCard-waardebon, Verjaardagsbon, Welkomstbon, wordt deze waardebon weer geheractiveerd zodra uw bestelling retour ontvangen is. Zodra de geldigheidsdatum is verstreken kan de waardebon niet meer geheractiveerd worden.

KORTINGSCODE GEBRUIKT BIJ UW ONLINEAANKOOP

Wanneer u voor uw onlineaankoop gebruik maakt van een kortingscode, wordt de korting over de bestelde artikelen verdeeld. Stuurt u een artikel retour van de bestelling, dan vervalt de korting voor dit artikel. Stuurt u de hele bestelling retour, dan vervalt de hele korting. Zodra de geldigheidsdatum is verstreken kan de kortingscode niet meer gebruikt worden op bestellingen.

WANNEER ONTVANG IK DE VERZENDKOSTEN RETOUR BIJ HET RETOURNEREN VAN MIJN BESTELLING?

U krijgt de door u betaalde verzendkosten retour wanneer:

  • U de gehele bestelling retourneert
  • Er een artikel uit uw bestelling is beschadigd, verkeerd geleverd of niet correct geleverd. Indien dit het geval is, neem dan contact op met vragen@claudiastrater.com

ANNULEREN VAN EEN ONLINEAANKOOP

Helaas is het niet mogelijk om een onlineaankoop na betaling te annuleren. U kunt de aankoop na ontvangst d.m.v. de bovengenoemde retourprocedure retourneren.