• Home
 • / Share your Clothes

Share your Clothes

In de Claudia Sträter Share your Clothes winkel op het Rokin 136 in Amsterdam kunt u terecht voor unieke vintage items. Door een vintage Claudia Sträter item te kopen wordt onze kleding hergebruikt en behouden materialen hun waarde. Hiermee draagt u bij aan een circulaire economie en steunt u tegelijkertijd de Claudia Sträter Foundation.

De Share your Clothes winkel  hanteert vaste verkoopprijzen die toegankelijk zijn voor een breed publiek en variëren van €10 tot €90. De opbrengst van de winkel gaat naar de Claudia Sträter Foundation en de vintage items die aan het eind van het seizoen niet zijn verkocht, gaan onder andere naar vrouwen in Oekraïne.

GEEF UW KLEDING EEN TWEEDE LEVEN 

Heeft u nog een vintage kledingstuk van Claudia Sträter in de kast hangen dat u niet meer draagt? Zo’n kledingstuk is geld waard: U ontvangt hiervoor direct de restwaarde van het kledingstuk in de vorm van FashionPoints op uw FashionCard! Bekijk hier meer informatie over de FashionCard

HOE KUNT U VINTAGE ITEMS INLEVEREN? 

U kunt hiervoor bij elke Claudia Sträter winkel in Nederland en in de Share your Clothes winkel in Amsterdam tijdens de openingstijden terecht.

 • Het hele jaar door kunt u, als FashionCard-houder, artikelen inleveren. Momenteel nemen wij alleen winterartikelen aan. (hou deze site in de gaten voor wijzigingen of een eventuele tijdelijke innamestop)
 • U kunt alleen kleding inleveren van het merk CLAUDIA STRÄTER, COPINES en MAURA met een origineel innaai-etiketten.
 • De kleding mag geen beschadigingen, vlekken of andere onregelmatigheden hebben en is niet van inferieure kwaliteit, zoals pilling.
 • De kleding is niet vermaakt en/of aangepast.
 • De kleding is gewassen en gestreken of gestoomd.
 • De shopmanager neemt de kleding in en stuurt deze ter beoordeling aan de shopmanager van de Vintage Store.
 • De shopmanager van de Vintage Store zal telefonisch contact met u opnemen over de geaccepteerde kleding. U mag beslissen of u de niet geaccepteerde kleding terug wilt ontvangen in de winkel van afgifte of door ons wil laten afgeven bij een kledinginzamelpunt.

De restwaarde van het kledingstuk wordt in de vorm van FashionPoints op uw FashionCard-saldo geboekt. De restwaarde is vastgesteld per kledinggroep en varieert van €5 tot €35. Bekijk hier alle algemene voorwaarden

 CLAUDIA STRÄTER FOUNDATION 

Met de foundation ondersteunt Claudia Sträter goede doelen en maatschappelijke initiatieven die een bijdrage leveren aan bestrijding van armoede en aan wetenschappelijk onderzoek naar gezondheid, gericht op vrouwen in Nederland en België. Daarnaast blijft de foundation bestaande projecten ondersteunen. Projecten die worden ondersteund zijn:

 • KWF: financiële bijdrage voor onderzoek naar borstkanker
 • Commissie Oekraïne: gedragen Claudia Sträter kleding wordt verdeeld onder vrouwen in Oekraïne die onder de armoedegrens leven
 • Dress for Success: donatie van Claudia Sträter kleding aan werkzoekenden zodat ze in een gepaste outfit succesvol kunnen solliciteren

VROUWEN MOOIER MAKEN, DAT WILLEN WIJ!