Het Belgisch modebedrijf FNG Group ontwikkelt en verdeelt kleding en -schoenen (CKS, Fred & Ginger, Van Hassels, Baker Bridge, Claudia Sträter & Expresso) voor dames en kinderen via meer dan 125 eigen concept stores op toplocaties in de Benelux en via een netwerk van 1500 wholesale boetieks in binnen- en buitenland. 

Via deze multiconceptstrategie werkt de FNG group verder aan haar exponentiële groei. De groep is beursgenoteerd (Euronext Brussel : FNG) en weet commerciële dynamiek en ondernemingszin te koppelen aan sterke ambitie.

De FNG merken hebben een uitgesproken, herkenbare identiteit en een sterke “value-for-money” propositie. Aan de basis van elke collectie staat een top team concept designers en stylisten Zij designen met veel passie, vakkennis en creativiteit kledingstukken die perfect binnen de strategische richtlijnen én het DNA van hun merk passen.

Voor het vormgeven en opmaken van campagnes, brochures, magazines, webcontent en POS-materiaal van de Nederlandse merken Claudia Sträter, Expresso en Baker Bridge is de FNG Group op zoek naar een:

Allround grafisch vormgever, minimaal 3 jaar werkervaring in een offline en online retailomgeving (m/v) voor minimaal 32 u

Als allround grafisch vormgever heb je een afgeronde HBO opleiding richting Kunstacademie, Grafisch Vormgeving o.i.d. en daarnaast aantoonbare ervaring met het opmaken van email- en andere online mediacampagnes en/of webcontent. Je beheerst Adobe Indesign, Illustrator en Photoshop op expertniveau. Je kunt concepten vertalen naar uiteenlopende communicatie-uitingen, hebt oog voor detail en kan goed zelfstandig werken. Je hebt affiniteit met fashion.

Wat wij te bieden hebben?

Een veelzijdige baan bij een internationaal modebedrijf met een gezonde marktpositie en ambitieuze visie op de toekomst. Je werkt vanuit een makkelijk bereikbaar kantoor in Diemen (NH) als onderdeel van de afdeling Marketing & E-commerce voor meerdere modemerken, dus veel afwisseling. De bedrijfscultuur is open en plat en er is ruimte voor eigen ontwikkeling.

 

Voor meer informatie:

Mocht je meer willen weten over bovengenoemde functie, neem dan contact op met: elise.hollestelle@claudiastrater.com

 

Solliciteren:

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Mail dan je sollicitatiebrief met c.v. en representatieve voorbeelden uit je portfolio naar onze afdeling personeelszaken, personeel@claudiastrater.com.

FNG Group, p/a Stammerhove 1, 1112 VA Diemen

Deze vacaturetekst staat ook beschreven op www.fng.eu, www.claudiastrater.com en www.expresso.nl.