Verfrissend easy going, zakelijk met een eigentijdse touch of sportief met allure. Dat zijn de keywords voor Claudia Sträter Winter 2017.
Van 4 tot en met 22 september organiseert Claudia Sträter in alle 27 winkels weer een VIP Fashion Event. Wilt u daarbij zijn? Dat kan!

Tijdens het VIP Fashion Event zijn de deuren van uw winkel exclusief voor u geopend. Gedurende een inspirerende avond tonen onze modellen u de highlights
en must haves van de wintercollectie. Na afloop van de show kunt u op uw gemak shoppen waarbij wij u van persoonlijk advies kunt voorzien.
Iedere gast ontvangt bovendien een goodiebag ter waarde van €40.

Aanvang & Programma

Om 18.45 uur heten wij u graag van harte welkom met een glaasje prosecco. Het event begint om 19.00 uur. We bieden u het volgende programma aan:

  • Welkom shopmanager
  • Fashion & Styling presentatie
  • Modeshow
  • Gelegenheid om te shoppen met persoonlijk advies

Meld u snel aan!

Het aantal plaatsen voor dit evenement is beperkt. Wees er dus snel bij! Meld u nu aan door in onderstaand overzicht op de winkel van uw keuze te klikken.
U verlaat de website van Claudia Sträter en komt automatisch op een externe website terecht waar u zich aan kunt melden. Na aanmelding ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw aanmelding.
Hierna is uw reservering definitief.