Beeld

Het VIP Fashion Event van Claudia Sträter staat weer voor de deur. Het event wordt georganiseerd in 22 winkels en vindt plaats tussen 16 april en 26 april 2018. Wilt u erbij zijn? Dat kan!

Tijdens het VIP Fashion Event zijn de deuren van uw Claudia Sträter winkel exclusief voor u geopend. Gedurende een inspirerende avond tonen wij u de highlights en must haves van de nieuwe zomercollectie. Na afloop van de show heeft u alle tijd om te shoppen waarbij wij u van persoonlijk advies kunnen voorzien. Iedere gast ontvangt bovendien een goodiebag ter waarde van €55.

Aanvang & Programma

Om 18.45 uur heten wij u graag van harte welkom met een glaasje prosecco. Het event begint om 19.00 uur. We bieden u het volgende programma aan:

·         Welkom shopmanager

·         Trends & highlights zomer 2018 

·         Modeshow 

·         Gelegenheid om te shoppen 

Beeld

Meld u snel aan!

Het aantal plaatsen voor dit evenement is beperkt. Wees er dus snel bij! Meld u nu aan door in onderstaand overzicht op de winkel van uw keuze te klikken.
U verlaat de website van Claudia Sträter en komt automatisch op een externe website terecht waar u zich kunt aanmelden. Na aanmelding ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw aanmelding. Hierna is uw reservering definitief.

Locaties VIP Fashion Event