Uitloggen
Winkelwagen
Nederlands
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

DISCLAIMER

De website www.claudiastrater.com en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links naar bedrijven of organisaties waarmee wij (tijdelijk) samenwerken, zijn eigendom van Claudia Sträter. Het is niet toegestaan om de website of delen daarvan op te slaan, te kopiëren of openbaar te maken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Claudia Sträter.

De inhoud van deze website en andere uitingen van Claudia Sträter op internet is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die door Claudia Sträter wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. De informatie op de website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Claudia Sträter behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren.

WHISLIST
Wishlist is een hulpmiddel om een lijst met geliefde producten snel en eenvoudig te kunnen samenstellen. Producten in de lijst van mijn favorieten worden niet gereserveerd of automatisch besteld en kunnen te allen tijde uitverkocht raken. Aan deze lijst van mijn favorieten kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Aanbiedingen zijn geldig in de actieperiode zoals aangegeven op www.claudiastrater.com. Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen tussentijds wijzigen.

HAVE QUESTIONS? WE WOULD LOVE TO HELP.
Neem contact op met onze ServiceDesk door te bellen met 085-0162036, of stuur een e-mail naar vragen@claudiastrater.com

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.