Winkelwagen
Nederlands
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Klantenservice

Heeft u een vraag of opmerking over de webshop, uw bestelling of het Claudia Sträter Membership neem dan contact op met onze klantenservice. 

Telefoon: 085-016 20 36
E-mail: vragen@claudiastrater.com

Bereikbaar op werkdagen van 09:00 - 17:00. 

De webshop is vernieuwd en om uw goed te helpen wordt er gevraagd om een account aan te maken. Ook als u eerder een account heeft gehad. Ga naar 'Log In' of naar 'Mijn Account ' onderin. Hierbij ontvangt u gelijk de voordelen van het memberprogramma.

Ook indien u vragen heeft over een geannuleerde order of een niet goed verwerkte retour kunt u contact opnemen met de klantenservice. Houd hierbij uw ordergegevens bij de hand, zodat wij u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Bestellen en bezorgen
U bestelt gemakkelijk en snel in de webshop van Claudia Sträter. Uw bestelling is binnen 1-3 werkdagen in huis. In de Claudia Sträter webshop kunt u op eenvoudige wijze uw bestelling plaatsen. Bekijk de pagina bestellen en bezorgen voor meer informatie. 

Retourneren en ruilen
Het ruilen of retourneren van uw aankoop of online bestelling is mogelijk binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling. Het artikel dient te allen tijde ongebruikt te zijn en verpakt in de originele verpakking met aangehecht prijskaartje of sticker. Bekijk de pagina retourneren en ruilen voor meer informatie.

Betaalmogelijkheden
Claudia Sträter hecht grote waarde aan uw privacy en veiligheid tijdens uw bezoek aan onze webshop en gedurende het bestelproces. Uw betaling vindt plaats binnen de vertrouwde en beveiligde omgeving van uw eigen bank of creditcardmaatschappij. U kunt in onze webshop betalen met iDEAL, via AfterPay of met uw creditcard. Bekijk de pagina betalen voor meer informatie.

Overdracht klantgegevens
Wanneer u akkoord heeft gegeven op de mail aangaande overdracht klantgegevens, van de curator op 13-11-2020, zullen wij uw klantgegevens overgedragen krijgen. Wij zullen deze begin december importeren in onze systemen, waarmee u weer kunt inloggen op uw oude account. We vragen u hiervoor t.z.t. wel een nieuw wachtwoord aan te maken, omdat wij deze gegevens wegens privacy redenen niet over mogen nemen.  

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.