Uitloggen
Winkelwagen
Nederlands
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Ruilen & Retourneren

Op deze pagina vindt u onze voorwaarden omtrent ruilen en retourneren. 

Kies hieronder snel voor een onderwerp of ga verder naar beneden op de pagina voor alle informatie per onderwerp. 

Wat zijn de retourvoorwaarden?
  • Het ruilen of retourneren van uw winkel aankoop is mogelijk binnen 14 dagen en online aankoop is mogelijk binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling.
  • Het artikel dient te allen tijde ongebruikt te zijn en verpakt in de originele verpakking met aangehecht prijskaartje of sticker.
  • Het passen van kleding ziet Claudia Sträter niet als gebruik.
  • Vergeet de aankoopbon/retourformulier niet!
  • Retourneren van aankopen van andere partners of andere partnerwebshops kunnen niet verwerkt en gecrediteerd worden.

Wat zijn de retourvoorwaarden van winkel aankopen?
Het ruilen of retourneren van uw winkelaankoop bij een Claudia Sträter winkel is mogelijk binnen 14 dagen na aankoop na aankoop en op vertoon van de kassabon. Aankopen bij partners zoals van de Bijenkorf of wehkamp.nl kunnen niet worden geretourneerd in een Claudia Sträter winkel.

Wat zijn de retourvoorwaarden van online aankopen?
Het retourneren van uw online aankoop is mogelijk binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling. Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken en/of passen, tenzij anders vermeld. Retourneren van winkelaankopen of van andere partnerwebshops dan claudiastrater.com kunnen niet verwerkt en gecrediteerd worden. Online aankopen kunnen (gratis) in de Claudia Sträter winkels geretourneerd worden.

Kan ik een online aankoop ruilen?
Online aankopen kunnen (gratis) in de Claudia Sträter winkels geretourneerd worden.


Is het mogelijk om in een winkel een online aankoop te retourneren?
In de winkels kan een online bestelling alleen geruild worden met hetzelfde artikel voor een andere maat.

Hoe wordt mijn online aankoop gecrediteerd?
Uw retourverwerking kan langer duren in verband met de huidige inventarisatie. 
Online aankopen die worden teruggestuurd bij een PostNL pakketpunt moeten voorzien zijn van het ingevulde retourformulier. De retourbetaling gebeurt automatisch binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending. Wanneer dit bedrag daadwerkelijk op uw rekening staat, verschilt per bank en hangt af van de betaalwijze. Via iDEAL kan dit 2 á 3 werkdagen extra kosten. Wanneer het gaat om een creditcardbetaling kan het maximaal 31 dagen extra duren. Bewaar het verzendbewijs (Track&Trace-code) tot uw retourzending is gecrediteerd. In geval van vermissing van het pakket kan uitsluitend een onderzoek gestart worden met deze code. Zonder code kan het pakket niet gecrediteerd worden.
Mocht u uw bestelling in meerdere delen hebben ontvangen, dan verloopt de verwerking van uw retourzending ook in delen. Daarom kan het voorkomen dat u in het overzicht niet al uw geretourneerde producten terugziet.


Kan ik mijn online aankoop retour sturen per post vanuit Nederland?
U kunt uw retourzending, in originele verpakking, kosteloos retour sturen. Plak de verpakking dicht en plak het bijgeleverde retourlabel op de verpakking. Zorg dat het label goed zichtbaar is. Geef uw pakket af bij een PostNL Pakketpunt. Let op: U krijgt een ontvangstbewijs van uw retourzending. Bewaar dit verzendbewijs (Track&Trace-code) tot uw retourzending is gecrediteerd. In geval van vermissing van het pakket kan uitsluitend een onderzoek gestart worden met deze code. Zonder code kan het pakket niet gecrediteerd worden. Zodra wij uw bestelling retour hebben ontvangen, wordt dit per e-mail aan u bevestigd. Aan een retourzending per post zijn geen kosten verbonden. Wilt u meerdere orders retour sturen? Voeg de orders samen, maak niet van elke order een aparte retourzending.

Retourneren buiten Nederland
Kosten voor de retourzending is voor eigen rekening en afhankelijk van de vervoerder en grootte van het pakket. In de winkels kan een online bestelling alleen geruild worden met hetzelfde artikel voor een andere maat. 
Retourzendingen buiten Nederland kunnen worden verstuurd naar onderstaand adres: 

Claudia Sträter Webshop
Rademakerstraat 23
7881 JX Emmer-Compascuum
The Netherlands


Waardebon of Member tegoed gebruikt bij uw online aankoop?
Wanneer u bij een online bestelling gebruik maakt van een kortingscode, waardebon of ingeleverde spaarpunten, dan wordt het per rato per artikel verrekend. Stuur t u een artikel van een online bestelling retour? Dan zal dit kortingsbedrag in mindering gebracht worden op het terug te betalen bedrag. De ingeleverde korting ontvangt u terug in de vorm van een waardebon.

Kortingscode gebruikt bij uw online aankoop?
Wanneer u voor uw online aankoop gebruik maakt van een kortingscode, wordt de korting over de bestelde artikelen verdeeld. Stuurt u een artikel retour van de bestelling, dan vervalt de korting voor dit artikel. Stuurt u de hele bestelling retour, dan vervalt de hele korting. Zodra de geldigheidsdatum is verstreken kan de kortingscode niet meer gebruikt worden op bestellingen. Neem dan even contact met ons op. Het kan zijn dat uw retour niet goed is verwerkt of dat de betaling niet is gelukt. We kunnen met uw gegevens de retour zoeken en zorgen voor een oplossing.

Wanneer ontvang ik de verzendkosten retour bij het retourneren van mijn bestelling?
U krijgt de door u betaalde verzendkosten retour wanneer:

  • U de gehele bestelling retourneert
  • Er een artikel uit uw bestelling is beschadigd, verkeerd geleverd of niet correct geleverd. Indien dit het geval is, neem dan contact op met vragen@claudiastrater.com

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.