Uitloggen
Winkelwagen
Nederlands
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

PERS & PR

De afdeling PR van Claudia Sträter kan u informeren over de actuele ontwikkelingen en is het aanspreekpunt voor alle persvragen.

Beeldmateriaal 
Voor het downloaden van imagebeelden, lookbookbeelden of stills vragen wij u een e-mail te sturen naar vragen@claudiastrater.com met daarin vermeld de reden voor gebruik. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie.

Persvragen 
Claudia Sträter is altijd in beweging. We organiseren regelmatig bijzondere evenementen en bieden verrassende activiteiten van, voor én door onze ambassadeurs.

De afdeling PR van Claudia Sträter kan u informeren over actuele ontwikkelingen en is het aanspreekpunt voor alle persvragen.

Voor onderstaande verzoeken kunt u een e-mail sturen naar vragen@claudiastrater.com
  • Verzoeken voor foto- of filmopnames in onze filialen (dit is alleen mogelijk wanneer vooraf toestemming is gevraagd)
  • Aanvragen van beeldmateriaal
  • Voorstellen voor joint promotions of andere samenwerkingsprojecten

In uw bericht graag een korte omschrijving van uw voorstel en de gewenste bijdrage van Claudia Sträter. 


Uitleen 
Voor reportages in de gedrukte media leent Claudia Sträter artikelen uit als wordt voldaan aan de volgende voorwaarden: Claudia Sträter bepaalt of de voorgestelde rapportage en het medium aansluiten op de doelgroep en het image van Claudia Sträter. Bij de afbeeldingen van de producten wordt vermeld dat deze te koop zijn bij Claudia Sträter.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.