Uitloggen
Winkelwagen
Nederlands
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Betalen

Claudia Sträter hecht grote waarde aan uw privacy en veiligheid tijdens uw bezoek aan onze webshop en gedurende het bestelproces. Uw betaling vindt plaats binnen de vertrouwde en beveiligde omgeving van uw eigen bank of creditcardmaatschappij. 

Beveiligen met SSL
U kunt tijdens uw betaling zelf controleren of u op een beveiligde website zit. Een betalingswebsite die beveiligd is met SSL of een ander beveiligingsprotocol herkent u, afhankelijk van de gebruikte browser, aan het slotje of sleuteltje boven in de browser of onder aan uw scherm. Het internetadres van de pagina begint met: 'https://' in plaats van 'http://' (de 's' staat voor 'secure'). 
U kunt in onze webshop betalen met iDEAL of met uw creditcard. 
Betalen met iDEAL 

U kunt op een vertrouwde en voor u bekende wijze betalen met iDEAL. Dit werkt hetzelfde als internetbankieren via uw eigen bank:
  • Kies voor iDEAL als betaalmethode en selecteer de bank waarbij u uw online betalingen regelt. 
  • U komt in het vertrouwde betaalprogramma van uw eigen bank terecht. De gegevens van de aankoop zijn al ingevuld. 
  • Bij goedkeuring van de betaling ontvangt u een bevestiging van de bank.

Meer informatie over online betalingen via iDEAL vindt u op de iDEAL website. 

Betalen met creditcard (VISA, MasterCard en American Express) 
Online betalen met uw creditcard werkt als volgt:
Op de betaalpagina kiest u het type creditcard waarmee u wilt afrekenen. Vervolgens vult u het volledige creditcardnummer in, de vervaldatum én de 3-cijferige veiligheidscode. Deze code wordt ook wel de cvc-code genoemd en staat op de achterkant van de creditcard. 

Voor sommige creditcards voert u tevens de alleen bij u bekende pincode in. Indien dit op uw creditcard van toepassing is, verschijnt het invulveld vanzelf. Als u twijfelt of u een pincode heeft of uw pincode niet (meer) weet, neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij.

Betalen met AfterPay
 (alleen in Nederland)
AfterPay voert voor www.claudiastrater.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kunt u dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf uw smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun u uw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay. U kunt bij ons ook achteraf betalen via AfterPay. 

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.