Uitloggen
Winkelwagen
Nederlands
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Over ons

Welkom bij Claudia Sträter 
Claudia Sträter is een toonaangevend Nederlands damesmodemerk dat internationale modetrends vertaalt naar een duidelijk herkenbaar handschrift; vrouwelijk en stijlvol, met een elegante belijning en oog voor detail. Elk seizoen brengt Claudia Sträter verschillende modethema’s binnen een doordachte collectie die uitnodigt om te mixen & matchen. Functionaliteit, kwaliteit en duurzaamheid staan voorop. We zijn hét merk voor de zelfbewuste, ambitieuze vrouw.
 
Visie 
Claudia Sträter wil de kracht en gedrevenheid van vrouwen ondersteunen en versterken. We weten hoe belangrijk het is voor vrouwen om er goed uit te zien, want daar zijn we al vijftig jaar mee bezig. Onze kleding onderstreept de persoonlijkheid en biedt voldoende speelruimte voor de individuele interpretatie. Met een outfit van Claudia Sträter voelen vrouwen zich krachtig en mooi. Met onze kleding worden vrouwen EMPOWERED BY Claudia Sträter. Niet alleen vrouwen, maar ook de wereld om ons heen willen we graag mooier maken. We nemen verantwoordelijkheid voor de sociale en ecologische impact van onze producten. Dit doen wij samen met ons MVO-team. MVO staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Lees meer over ons MVO-beleid.

Merkidentiteit 
Sinds 1970 ontwikkelt Claudia Sträter een eerlijke en tot in details afgewerkte kledingcollectie van hoge kwaliteit, ontworpen door talentvolle ontwerpers. Vanuit het hoofdkantoor in Diemen worden onze collecties door een eigen team ontworpen, gepresenteerd en geëxporteerd. Puur Nederlands design dus. Geroemd worden de elegante stijl, uitstekende pasvorm, aandacht voor details en de goede prijs-kwaliteitverhouding. Deze kenmerken zijn steeds terug te vinden in alle collecties en in alle items. Van het pak-met-personality en de no-effort-jurk tot de altijd-goed-jas.

Claudia Sträter Membership 
Als Claudia Sträter Member profiteert u van extra privileges, waaronder onze gratis vermaakservice. 
Lees hier meer over het Claudia Sträter Membership.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.