SALE tot 50% uitsluitend in onze winkels, online bestellen is niet mogelijk. Meer info

Pantalon

26 resultaten

PANTALONS VOOR DAMES

Broeken voor dames zijn er in heel veel verschillende modellen, stijlen en maten. Het vinden van de perfecte broek is soms een werkelijke zoektocht. Het goede nieuws: u bent hier aan het juiste adres. Ook voor dames pantalons.

DE PERFECTE PANTALON

Zoekt u een mooie zwarte dames pantalon of juist een witte pantalon, een geruite of een jogging pantalon? Omdat de collectie dames pantalons van Claudia Sträter zo veelzijdig is, zit er altijd een perfect exemplaar voor u tussen. De zwarte tijdloze pantalon met doorgestikte naad van Italiaanse Punto Milano is favoriet en een echte must have voor in uw garderobe. Of ga voor een pantalon met een wijde pijp. Claudia Sträter heeft naast pantalons talloze andere broekmodellen. Uw favoriete broek zult u zeker vinden. In verschillende modellen, kleuren en maten.

SHOP UW DAMES PANTALON ONLINE OF IN DE WINKEL

In de winkel helpen we u graag met het vinden van een passende en elegante pantalon. Hier online in onze webshop helpen wij u ook graag in deze zoektocht. Kijkt u eens aan de linkerkant van het scherm, daar hebben we in de navigatie een aantal filters toegevoegd. Deze helpen u om uw favoriete broek te vinden. Andere type dames broeken naast de pantalon, zoals skinny broeken, Cambio broeken, wijde broeken en printed broeken kunt u met een druk op de knop selecteren en bekijken. Bekijk en bestel uw favoriete broek direct in onze webshop. Of kom naar de winkel voor persoonlijk advies.

BESTEL HOGE KWALITEIT DAMES PANTALONS

De hoogwaardige materialen waarvan Claudia Sträter broeken zijn gemaakt, zijn mooi verwerkt en afgewerkt. U bent verzekerd van hoge kwaliteit voor een goede prijs. Bestelt u op een werkdag voor 23.00 uur, dan bezorgen wij uw pantalon al de volgende dag op het door u aangegeven adres.