SALE tot 50% uitsluitend in onze winkels, online bestellen is niet mogelijk. Meer info

Skinny

19 resultaten

SKINNY DAMESBROEKEN

Broeken voor dames zijn er in heel veel verschillende modellen, stijlen en maten. Het vinden van de perfecte broek is soms een werkelijke zoektocht. Het goede nieuws: u bent hier aan het juiste adres. Ook voor skinny damesbroeken.

DE PERFECTE SKINNY

Een mooie skinny pantalon, witte dames skinny, zwarte dames skinny met glanzende coating of toch liever een skinny in makkelijk te combineren grijs? Omdat de collectie skinny dames broeken van Claudia Sträter zo veelzijdig is, zit er altijd een perfect exemplaar voor u tussen. De comfortabele skinny dames pantalon van stretchkwaliteit is favoriet en een echte must have voor in uw garderobe. Claudia Sträter heeft naast de skinny broek talloze andere modellen talloze andere modellen. Uw favoriete model broek zult u zeker vinden. In verschillende eigentijdse kleuren: van offwhite tot zwart.

SHOP UW SKINNY BROEK ONLINE OF IN DE WINKEL

Damesbroeken van Claudia Sträter zijn niet alleen kwalitatief hoogstaand en uitgevoerd in een prachtig en stijlvol design, wij helpen u ook met het vinden van uw favoriete broek. Dit doen wij graag in de winkel maar ook online, hier in onze webshop. We hebben aan de linkerkant in de navigatie een aantal filters voor u toegevoegd welke u helpen om uw favoriete broek te vinden. Andere type dames broeken naast de skinny broek, zoals pantalons, Cambio broeken, wijde broeken en printed broeken kunt u met een druk op de knop selecteren en bekijken. Bekijk en bestel uw favoriete broek direct in onze webshop. Of kom naar de winkel voor persoonlijk advies.

BESTEL HOGE KWALITEIT SKINNY DAMESBROEKEN

De hoogwaardige materialen waarvan Claudia Sträter broeken zijn gemaakt, zijn mooi verwerkt en afgewerkt. U bent verzekerd van hoge kwaliteit voor een goede prijs. Bestelt u op een werkdag voor 23.00 uur, dan bezorgen wij uw skinny broek al de volgende dag op het door u aangegeven adres.