SALE tot 50% uitsluitend in onze winkels, online bestellen is niet mogelijk. Meer info

CS Sports

5 resultaten

SALE -50%

Claudia Sträter - Top - CS Sports - Zwart Claudia Sträter - Top - CS Sports - Zwart

Maak een keuze.

Kies een kleur

Top

Stretch jersey wikkeltop

€ 59,95 € 29,98

CS SPORTS: SPORTKLEDING VOOR DAMES

Een gezonde lifestyle is actueler dan ooit en sport en vrije tijd vloeien steeds meer in elkaar over. Het is dan ook niet voor niets dat sportkleding voor dames steeds meer zo ontworpen wordt dat het ook buiten de sportschool stijlvol is. De collectie CS sports bestaat uit tops, jasjes en sportleggings voor dames die tijdens sportieve activiteiten gedragen kunnen worden, maar ook ideaal zijn voor alledag. De collectie is vormgegeven vanuit het herkenbare handschrift van Claudia Sträter. Functionaliteit, comfort en modern design staan daarbij voorop. De focus ligt zoals altijd op een perfecte fit, hoogwaardige materialen en fraai uitgewerkte details.

MIXEN EN MATCHEN

De athleisure kleding uit de collectie CS sports sluit qua look & feel naadloos aan bij de reguliere collecties van Claudia Sträter en is daardoor heel makkelijk te mixen en matchen. De sportkleding voor dames gaat goed samen met uw gewone daywear. Denk bijvoorbeeld aan het combineren van een sportlegging voor dames of yoga pants en een jersey dames sporttop met een oversized wollen vest. Een vederlicht padded jack brengt u warm van A naar B - of u nu naar de sportschool op weg bent of niet.

HOGERE PASVORM

Kenmerkend voor de hele collectie sportkleding voor dames is de focus op optimaal comfort; een perfecte fit, fraai uitgewerkte details en hoogwaardige, technische materialen zijn daarbij onmisbaar. Aan alles is gedacht. Zoals de hogere pasvorm en het compacte, ademende en sneldrogende materiaal van de leggings. Enkele tops zijn langer waardoor ze perfect over de heupen vallen.

KOOP UW SPORTKLEDING VOOR DAMES ONLINE

Voor alle kleding geldt: niets is zo fijn als passen en combineren voor uw eigen spiegel in de vertrouwde omgeving van uw eigen huis. Dit geldt misschien nog wel meer voor sportkleding; kleding waarin u zich tenslotte extra comfortabel moet voelen. Koop Claudia Sträter sportkleding voor dames daarom online. Online bestellen bij Claudia Sträter is makkelijk, snel en 100% veilig. Bestelt u voor 23.00 uur, dan heeft u de kleding de volgende werkdag al in huis. Ook kunt u betalen op de manier die voor u het beste uitkomt; wij werken samen met gecertificeerde betaalinstanties. Is uw aankoop toch niet naar wens? Dan kunt u deze kosteloos retour sturen. Kortom, uw favoriete dames sportkleding bestelt u in de webshop van Claudia Sträter.