Store locator

Jurken

41 resultaten

DAMESJURKEN BIJ CLAUDIA STRÄTER

Jurken van Claudia Sträter zijn tijdloos en elegant. Onze collectie damesjurken laat duidelijk het Claudia Sträter handschrift zien: vrouwelijk en stijlvol, met een elegante belijning en oog voor detail. Onze missie is de kracht van vrouwen te ondersteunen en te versterken en daarom spelen jurken in de collecties een grote rol. Want jurken zijn misschien wel de meest elegante kledingitems voor vrouwen waarmee u uw persoonlijkheid kunt onderstrepen.

DE PERFECTE PASVORM

Claudia Sträter vertaalt de internationale modetrends elk seizoen naar de eigen collectie waarin verschillende type jurken niet ontbreken. Van ingetogen, klassieke modellen tot ware eyecatchers. Bij elk ontwerp houden we rekening met de vrouwelijke lijnen en vormen, waardoor ieder type figuur goed uitkomt in een Claudia Sträter jurk. Alle jurken zijn gemaakt met uiterste zorg, kunde, creativiteit en precisie wat zorgt voor een perfecte pasvorm en draagcomfort.

VERSCHILLENDE MODELLEN

Iedere vrouw is uniek. Toch zijn er een aantal veel voorkomende lichaamsvormen te onderscheiden. Voor ieder type figuur heeft Claudia Sträter een geschikte jurk die de pluspunten accentueert en de aandacht juist afleidt van de ‘probleemzones’. We geven een aantal jurkentips voor de zes meest voorkomende lichaamsvormen.

Welke jurk bij een volle buik en taille?

Bij de veelvoorkomende lichaamsvorm ‘appel’ is de vrouw vooral rond en vol bij de buik en taille. Leg daarom de nadruk op schouders, borst en hals, bijvoorbeeld door te kiezen voor een bijzondere halslijn. Een jurk die aan de bovenkant aansluitend is en vanaf onder de borst wijder uitloopt, zoals een A-lijn model, is heel geschikt.

Welke model bij brede heupen en dijen?

Een andere bekende lichaamsvorm is de ‘peer’ waarbij de vrouw brede heupen en dijen heeft. Vermijd accenten op de heupen,