Jurken met lange mouwen

Met een mooie jurk met lange mouw bent u in één keer stijlvol aangekleed. Jurken met lange mouwen van Claudia Sträter zijn tijdloos en elegant. Onze collectie dames jurken laat duidelijk het Claudia Sträter handschrift zien. Onze missie is de kracht van vrouwen te ondersteunen en te versterken en daarom spelen jurken in de collecties altijd een grote rol. Want jurken zijn misschien wel de meest elegante kledingitems voor vrouwen waarmee u uw persoonlijkheid kunt onderstrepen.

Breed aanbod jurken met lange mouw

Draagt u liever jurken met een driekwart mouwjurken met een korte mouw of mouwloze jurken? Ook daarin is ons aanbod breed. Bekijk het assortiment online of loop eens binnen in een van onze winkels. Wij helpen u graag verder.

De perfecte pasvorm

Bij elk ontwerp houden we rekening met de vrouwelijke lijnen en vormen, waardoor ieder type figuur goed uitkomt in een Claudia Sträter jurk. Alle winterjurken met lange mouw zijn gemaakt met uiterste zorg, kunde, creativiteit en precisie wat zorgt voor een perfecte pasvorm en draagcomfort.

Jurk voor een bruiloft? Of voor naar kantoor?

Of u nu op zoek bent naar een feestelijke jurk met lange mouw voor een bruiloft of juist een basic zwart jurkje met lange mouw om naar het werk te dragen… u vindt de perfecte jurk met lange mouw voor verschillende gelegenheden in onze collectie.

Jurken inspiratie

Wilt u online wat inspiratie opdoen? Bekijk dan het lookbook en de catwalk video. Hier ziet u verschillende jurken uit de meest recente modethema’s voorbijkomen. Bekijk, kies en shop uw favoriete jurk hier.

Bestel jurken met lange mouwen bij Claudia Sträter

Jurken met lange mouwen bestelt u bij Claudia Sträter gemakkelijk, snel en 100% veilig. Betalen doet u op een manier die voor u het meest vertrouwd voelt. We werken samen met meerdere betaalinstanties, waardoor we u een keuze kunnen geven via welke betaalwijze u uw bestelling wilt afronden. Zonder zorgen, gemakkelijk en voldoende gelegenheid om uw bestelling thuis te bekijken en indien nodig te retourneren. Bekijk ons assortiment jurken met lange mouw en bestelt u op een werkdag vóór 23.00 uur, dan bezorgen wij uw jurk al de volgende dag op het door u aangegeven adres.