Store locator

Lange mouw

34 resultaten

ECO-FRIENDLY

Ecofriendly - Top - Lange mouw - Navy Ecofriendly - Top - Lange mouw - Navy

DAMESSHIRTS MET LANGE MOUWEN BIJ CLAUDIA STRÄTER

Een damesshirt met lange mouw vindt u bij Claudia Sträter in vele modellen, materialen en kleuren. Van een top met lange mouwen in allerlei tinten - de ideale basic! - tot een chique kanten top met lange mouw voor een speciale gelegenheid. Of wat dacht u van een body met lange mouw die altijd perfect op zijn plek blijft?

GROTE KEUZE IN SHIRTS MET LANGE MOUWEN

We noemen nog wat mooie voorbeelden: een lange mouwen shirt met comic print dessin, een top met klokmouwen, een shirt met lange mouw in een fris strepenpatroon, een damesshirt lange mouw met een A-lijn in stretchzijde en een lange mouwen shirt met bijzonder bloemenpatroon. In het modebeeld van dit seizoen zien we uitbundige kleuren en bijzondere dessins regelmatig terugkomen, dus vindt u die ook terug in de shirts van Claudia Sträter.

ANDERE MOUWLENGTE? KIJK EN KIES

Naast een grote hoeveelheid tops met lange mouwen biedt de collectie van Claudia Sträter ook damesshirts met driekwart mouw, met korte mouw, mouwloos, van zijde en met print. Om het u gemakkelijk te maken hebben we in de navigatie aan de linkerkant deze verschillende modellen gecategoriseerd. Natuurlijk kunt u ook naar de winkel komen. Wij helpen u graag met het kiezen.

LANGE MOUWEN SHIRTS BESTELLEN BIJ CLAUDIA STRÄTER

Bestel uw lange mouwen damesshirts gemakkelijk, snel en 100% veilig. Betalen doet u op een manier die voor u het meest vertrouwd voelt. Wij werken enkel met gecertificeerde betaalinstanties. Wanneer u op werkdagen voor 23.00 uur besteld, heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis! Wacht dus niet langer en bestel één van deze prachtige shirts online bij Claudia Sträter.