SALE tot 50% uitsluitend in onze winkels, online bestellen is niet mogelijk. Meer info

Print

11 resultaten

DAMESSHIRTS MET PRINT BIJ CLAUDIA STRÄTER

In de collectie van Claudia Sträter vindt u damesshirts met print in allerlei modellen en mouwlengtes, uitgevoerd in kleurrijke en soepel vallende materialen. Shirts met print van Claudia Sträter zijn heel gevarieerd. Of u nu kiest voor een top met een all-over print, een print aan alleen de voorzijde of een ingebreide print, Claudia Sträter biedt het u allemaal. Naast shirts met een print kunt u ook kiezen voor shirts met lange mouwen , shirts met driekwart mouw, shirts met korte mouwen , mouwloze tops en zijden tops.

DAMESSHIRT MET PRINT: VAN STREPEN TOT TEKSTEN

Prints zijn niet weg te denken uit het actuele modebeeld. Door de variëteit in damesshirts met print bij Claudia Sträter zit er altijd een dessin tussen dat bij u en uw stijl past. Zoekt u een streepjes shirt voor dames? We hebben gestreepte shirts in verschillende kleurstellingen: van klassiek navy-wit tot eigentijds multi-coloured. Een top met bloemenprint vindt u ook zeker in onze collectie als ook tops met paisly print, strepen, stippen, bloemen, grafische prints en dierenprints En, in aansluiting op de laatste trend: prints met foto’s en handgeschreven teksten.

NIET TE OPVALLEND OF LIEVER WAT GEWAAGDER?

Tip: wanneer u houdt van prints maar het liefst niet te opvallend, kies er dan voor om de shirt met print te combineren met uni kledingstukken. Wanneer u gaat voor een wat gewaagdere look, kies er dan voor om twee prints met elkaar te combineren. Laat minstens één kleur in beide prints terugkomen voor een harmonieus geheel. Helemaal volgens de laatste trend!

SHIRTS MET EEN PRINT BESTELLEN BIJ CLAUDIA STRÄTER

Tops met een print bestelt u online bij Claudia Sträter. Gemakkelijk, snel en 100% veilig. Wij bezorgen bijna altijd al de volgende werkdag en u heeft voldoende gelegenheid om uw bestelde shirts of andere artikel(en) thuis nog even goed te bekijken, te passen en mocht dat nodig zijn, kosteloos te retourneren. Bestel daarom uw damesshirt met een print online bij Claudia Sträter.