SALE tot 50% uitsluitend in onze winkels, online bestellen is niet mogelijk. Meer info

Sweaters

5 resultaten

SALE -50%

Claudia Sträter - Trui - CS Lounge - Groen Claudia Sträter - Trui - CS Lounge - Groen

SALE -50%

Claudia Sträter - Trui - CS Lounge - Sea green Claudia Sträter - Trui - CS Lounge - Sea green

SWEATERS VOOR DAMES BIJ CLAUDIA STRÄTER

De sweater staat bekend om de sportieve uitstraling en het draagcomfort. En terecht. Maar wist u dat de dames sweater anno nu ook zeer stijlvol gedragen kan worden? Een dames sweater met een aangesloten pasvorm staat bijvoorbeeld prachtig op een rok. Zo ontstaat een chic comfortabele look. Een fijne sweater is onmisbaar in de zomer, maar de sweaters van Claudia Sträter zijn er in verschillende modellen en materialen zodat dit fashion item in alle seizoenen een toevoeging is voor uw garderobe.

DAMES SWEATERS OM TE MIXEN & MATCHEN

U vindt in de webshop van Claudia Sträter sweaters in verschillende trendy kleuren, met en zonder een fashionable print. Ook verschillende gestreepte sweaters voor dames passeren de revue. Zoekt u echt een sweater om mee op de bank te kruipen? Kijk dan eens bij de hoodies oftewel lange sweaters met capuchon in de categorie CS lounge. De leuke sweaters voor dames geven gelijk een gevoel van ontspanning. Het zijn heerlijke items om in te relaxen en – door de naadloos aansluitende stijl en kleur – fraai te mixen & matchen met andere items uit de Claudia Sträter collectie.

CLAUDIA STRÄTER DAMES SWEATERS GEMAKKELIJK ONLINE BESTELLEN

Sweaters bestelt u bij Claudia Sträter gemakkelijk, snel en 100% veilig. Bij ons heeft u de mogelijkheid om zowel met iDEAL als met creditcard te betalen. Wanneer u op werkdagen voor 23.00 uur bestelt, ontvangt u de volgende dag al uw bestelling thuis. Bekijk het Claudia Sträter assortiment sweaters.