SALE tot 50% uitsluitend in onze winkels, online bestellen is niet mogelijk. Meer info

Fijn gebreid

9 resultaten

SALE -50%

Claudia Sträter - Vest - Truien - Wit Claudia Sträter - Vest - Truien - Wit

FIJN GEBREIDE DAMES VESTEN

Fijn gebreide vesten zijn ideale items. Draag een oversized model in combinatie met een skinny broek. Gaat u toch liever voor wat meer taille? Kies dan voor één van onze getailleerde fijn gebreide dames vesten en draag deze elegant in combinatie met een zijden blouse. Doordat de vesten zijn gemaakt van de fijnste materialen hebben ze een hoog draagcomfort. Bekijk onze collectie fijn gebreide vesten online.

DIVERSE COLLECTIE FIJN GEBREIDE DAMES VESTEN

De collectie fijn gebreide vesten is divers. Verschillende lengtes, een jacquard gebreid vest in een patroon of uni, recht of getailleerd, met een knoop-, rits- of haak- en oogsluiting, er is volop keuze. Laat uw keuze afhangen van wat u wilt uitstralen. Gaat u liever voor rustig en clean, kies dan voor een uni fijn gebreid dames vest uitgevoerd in een rijk materiaal. Kies voor een opvallende print wanneer u uw look wilt afstylen met een vest. Wij hebben de collectie fijn gebreide vesten ingedeeld op maat, zodat u snel een overzichtelijk beeld heeft. Wilt u ook de andere dames vesten van Claudia Sträter bekijken? Klik dan links op de categorieën lange vesten, korte vesten en knoopvesten.

FIJN GEBREIDE DAMES VESTEN BESTELLEN

De fijn gebreide vesten van Claudia Sträter bestelt u makkelijk, snel en zonder zorgen online. Wanneer u op werkdagen voor 23.00 uur bestelt, heeft u de volgende dag al uw bestelling in huis. Bent u niet tevreden? Retourneren kan kosteloos via de post of breng uw bestelling retour in één van onze winkels. Bekijk onze collectie en bestel uw favoriete fijn gebreide vesten online bij Claudia Sträter.