NL | ENG

Beeld

EMPOWERED BY Claudia Sträter staat voor vrouwelijke elegantie, authenticiteit en ambitie.
We herkennen deze waarden in actrice Anna Drijver en vroegen haar daarom als gezicht van de campagne.
Wat ons bindt, is gedrevenheid en passie voor wat we doen.

ANNA'S FAVORIET

Een van de eyecatchers uit het nieuwe thema Tartan Touch is de blouse met geel-zwarte print. Eigenzinnig, maar toch makkelijk te combineren: gekleed op een zwarte pantalon of rok, casual op een jeans. Actrice Anna Drijver: ‘Ik heb ontdekt dat het heel fijn is om een aantal mooie blouses in de kast te hebben. Met een blouse kun je zóveel kanten op.’


Het uitgesproken thema Tartan Touch raakt een van de grootste trends van komend seizoen: de Schotse ruit, uitgevoerd in voornamelijk primaire kleuren rood, blauw, geel en groen. Een klassiek mode-ingrediënt in een eigentijds jasje.

SHOP EMPOWERING LOOKS

BEHIND THE SCENES

Beeld

IN GESPREK MET ANNA

Anna Drijver vervult verschillende rollen in haar leven. Niet alleen in haar werk als actrice, maar ook in haar persoonlijke leven. Wat zijn haar ambities? Wat drijft haar? Welke uitdagingen komt ze tegen? Deze en andere vragen passeerden de revue in een openhartig gesprek. Lees nu het complete interview.


GESPOT

Anna verschijnt regelmatig op de rode loper of in de media in een outfit van Claudia Sträter.
Claudia Sträter X Anna Drijver

Wat ons bindt, is gedrevenheid en passie voor wat we doen. Welke rol Anna ook vervult, die van moeder, actrice, partner, scriptschrijver, dochter, presentatrice of vriendin, de kleding van Claudia Sträter versterkt haar kracht en onderstreept haar veelzijdige persoonlijkheid. En dat laatste is precies de missie van Claudia Sträter.
Al bijna vijftig jaar.

Beeld

LET'S CONNECT

Schrijf nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een outfit t.w.v. €300 en persoonlijk stylingadvies in een winkel naar keuze.

Via de nieuwbrief blijft u op de hoogte van de nieuwste collecties, aanbiedingen, events, sale en meer Claudia Sträter nieuws.


Bekijk hier de actievoorwaarden.