Responsive image

EMPOWERED BY Claudia Sträter staat voor vrouwelijke elegantie, authenticiteit en ambitie.

Actrice Anna Drijver is het gezicht van de campagne.
Wat ons bindt, is gedrevenheid en passie voor wat we doen. De liefde voor elegante, tijdloze mode is iets anders wat we gemeen hebben.
COLOURED CAMOUFLAGE


Het nieuwe zomerse thema Coloured Camouflage is een ware feel good collectie door z’n veelvoud aan eigenzinnige prints en uitgesproken kleuren. De sterke dessins zijn geënt op een veelvoud aan invloeden: de camouflageprint, bloemen, dierpatronen en paisleys. We zien tonen groen, blauw, lime en lichtblauw.

Anna Drijver : ‘Ik word heel blij van dit kleurenpalet. De jumpsuit is lekker kleurrijk en zit heerlijk!’


EMPOWERED BY INTERVIEWSERIE

In de videoreeks EMPOWERED BY gaat actrice Anna Drijver in gesprek met bekende en minder bekende ambitieuze vrouwen die zij sterk en inspirerend vindt. Ze gaat op zoek naar de drijfveren achter het succes en de veerkracht van deze vrouwen. Omdat we altijd nog iets van elkaar kunnen leren. Vooral nu.
SHOP EMPOWERING LOOKS


Met welke power pieces zet u uw persoonlijkheid kracht bij?


BEHIND THE SCENES


Claudia Sträter X Anna Drijver


Wat ons bindt, is gedrevenheid en passie voor wat we doen. Welke rol Anna ook vervult, die van moeder, actrice, partner, scriptschrijver, dochter, presentatrice of vriendin, de kleding van Claudia Sträter versterkt haar kracht en onderstreept haar veelzijdige persoonlijkheid. En dat laatste is precies de missie van Claudia Sträter. Al vijftig jaar.


LET'S CONNECT

Schrijf nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een outfit t.w.v. €300 en persoonlijk stylingadvies in een winkel naar keuze.

Via de nieuwsbrief blijft u op de hoogte van de nieuwste collecties, aanbiedingen, events, sale en meer Claudia Sträter nieuws.


Bekijk hier de actievoorwaarden.