SALE tot 50% uitsluitend in onze winkels, online bestellen is niet mogelijk. Meer info

Kettingen

1 resultaten

SALE -50%

Claudia Sträter - Ketting - Kettingen - Neon orange Claudia Sträter - Ketting - Kettingen - Neon orange

Maak een keuze.

Kies een kleur

Ketting

Ketting met metalen kralen

€ 39,95 € 19,98

KETTINGEN

Kettingen kunnen elke outfit net die finishing touch geven die een look nodig heeft. Bij het samenstellen van uw outfit voor bijvoorbeeld een diner, presentatie of een speciale gelegenheid maakt een mooie ketting de look compleet. Accessoires, waaronder kettingen kunt u nooit genoeg hebben. Kettingen vullen een outfit aan. Ook wanneer u een basic draagt kunt u uw look compleet maken door er een mooie ketting bij te dragen. Door verschillende accessoires (zoals kettingen) toe te voegen aan een bepaalde outfit creëert u continue een andere look.

KETTING, KIES UW STIJL

Kettingen zijn er in vele soorten en maten. Het hangt helemaal van de outfit en stijl af welk soort ketting het beste bij u past: een zwarte of zilveren ketting, grote of grove ketting of een fijn exemplaar dat subtiliteit uitstraalt. Bekijk uw favoriete ketting en bestel deze online in de officiële Claudia Sträter webshop.

KETTINGEN ONLINE BESTELLEN BIJ CLAUDIA STRÄTER BIEDT DE VOLGENDE VOORDELEN:

Veilig online betalen; De ketting op werkdagen voor 23.00 uur besteld, morgen bezorgd; Eenvoudig en kosteloos de ketting retourneren; 14 dagen bedenktijd om te bepalen of u de ketting wilt houden.