SALE tot 50% uitsluitend in onze winkels, online bestellen is niet mogelijk. Meer info

Driekwart mouw

6 resultaten

JURKEN MET DRIEKWART MOUW

Met een mooie jurk met driekwart mouw bent u in één keer stijlvol aangekleed. Jurken met driekwart mouwen van Claudia Sträter zijn tijdloos en elegant. Onze collectie dames jurken laat duidelijk het Claudia Sträter handschrift zien. Onze missie is de kracht van vrouwen te ondersteunen en te versterken en daarom spelen jurken in de collecties altijd een grote rol. Want jurken zijn misschien wel de meest elegante kledingitems voor vrouwen waarmee u uw persoonlijkheid kunt onderstrepen.

BREED AANBOD JURKEN MET DRIEKWART MOUW

Draagt u liever jurken met een lange mouw , jurken met een korte mouw of mouwloze jurken? Ook daarin is ons aanbod breed. Bekijk het assortiment online of loop eens binnen in een van onze winkels. Wij helpen u graag verder.

DE PERFECTE PASVORM

Bij elk ontwerp houden we rekening met de vrouwelijke lijnen en vormen, waardoor ieder type figuur goed uitkomt in een Claudia Sträter jurk. Alle jurken met 3/4 mouw zijn gemaakt met uiterste zorg, kunde, creativiteit en precisie wat zorgt voor een perfecte pasvorm en draagcomfort.

OP ZOEK NAAR EEN FEESTJURK?

Of u nu op zoek bent naar een feestjurk met driekwart mouw voor een bruiloft of juist een basic zwart jurkje met driekwart mouw om naar het werk te dragen … u vindt de perfecte jurk voor verschillende gelegenheden in onze collectie.

JURKEN INSPIRATIE

Wilt u online wat inspiratie opdoen? Bekijk dan het lookbook en de catwalk video. Hier ziet u verschillende jurken uit de meest recente modethema’s voorbijkomen. Bekijk, kies en shop uw favoriete jurk hier.

BESTEL JURKEN MET DRIEKWART MOUW BIJ CLAUDIA STRÄTER

Jurken met driekwart mouw bestellen bij Claudia Sträter? We bezorgen bijna altijd de werkdag na de dag dat u heeft besteld. U kunt kiezen uit verschillende betaalmethoden, zo kiest u altijd voor een manier die voor u het meest vertrouwd voelt. Claudia Sträter werkt samen met gecertificeerde betaalinstanties. Bestel daarom online uw favoriete jurken met driekwart mouw online bij Claudia Sträter.