SALE tot 50% uitsluitend in onze winkels, online bestellen is niet mogelijk. Meer info

Mouwloos

3 resultaten

MOUWLOZE JURKEN

Met een mooie mouwloze jurk bent u in één keer stijlvol aangekleed. Mouwloze jurken van Claudia Sträter zijn tijdloos en elegant. Zoekt u een jurkje voor naar kantoor? Een avond uit of gewoon casual? Onze dames jurken laten duidelijk het Claudia Sträter handschrift zien. Onze missie is de kracht van vrouwen te ondersteunen, te versterken en tegelijkertijd comfort te bieden. Daarom spelen jurken in de collecties altijd een grote rol. Want jurken zijn misschien wel de meest elegante kledingitems voor vrouwen waarmee u uw persoonlijkheid kunt onderstrepen. Kijkt u ook eens bij onze jassen collectie. Misschien vindt u daar wel een bijpassende mantel bij uw mouwloze jurk.

BREED AANBOD MOUWLOZE JURKEN

Wij hebben een breed aanbod van mouwloze jurken. Toch liever een jurk met mouwen? Die hebben we ook in onze collectie. Bent u op zoek naar jurken met een lange mouw, jurken met een driekwart mouw of jurken met een korte mouw? Ook daarin is ons aanbod breed. Bekijk het assortiment online of loop eens binnen in een van onze winkels. Wij helpen u graag verder.

DE PERFECTE PASVORM

Bij elk ontwerp houden we rekening met de vrouwelijke lijnen en vormen, waardoor ieder type figuur goed uitkomt in een Claudia Sträter jurk. Alle mouwloze (winter)jurken zijn gemaakt met uiterste zorg, kunde, creativiteit en precisie wat zorgt voor een perfecte pasvorm en draagcomfort.

JURKJE VOOR EEN BRUILOFT?

Of u nu op zoek bent naar een feestelijke mouwloze jurk voor een bruiloft of juist een basic zwart mouwloos jurkje om naar het werk te dragen… u vindt de perfecte mouwloze jurk voor verschillende gelegenheden in onze collectie.

JURKEN INSPIRATIE

Wilt u online wat inspiratie opdoen? Bekijk dan het lookbook en de catwalk video. Hier ziet u verschillende jurken uit de meest recente modethema’s voorbijkomen. Bekijk, kies en shop uw favoriete jurk hier.

BESTEL MOUWLOZE JURKEN BIJ CLAUDIA STRÄTER

Mouwloze jurken bestelt u gemakkelijk, snel, zonder zorgen en 100% veilig online bij Claudia Sträter. Van de betaling tot aan de bezorging, bij Claudia Sträter hoeft u zich geen zorgen over te maken. Bestel daarom de mouwloze dames jurk die bij u past, online bij Claudia Sträter.