SALE tot 50% uitsluitend in onze winkels, online bestellen is niet mogelijk. Meer info

Gebreid

34 resultaten

GEBREIDE TRUIEN DAMES BIJ CLAUDIA STRÄTER

Zoekt u een gebreide dames trui, dan is de kans groot dat u die hier vindt. Claudia Sträter biedt namelijk een breed scala gebreide truien, van fijn gebreid tot grof gebreid. In verschillende modellen van verschillende hoogwaardige materialen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een merino wollen trui voor dames? Of u nu gaat voor een klassieke warme trui of voor een look met een elegante uitstraling, onze gebreide truien zijn ontworpen en samengesteld met de grootste zorg en kennis. Neem een kijkje in de collectie.

GEBREIDE TRUIEN IN VEEL VERSCHILLENDE SOORTEN MODELLEN EN KLEUREN

Hoe weet u voor welke gebreide trui u moet gaan als u kunt kiezen uit zoveel verschillende kleuren, materialen en modellen? Zoals een V-hals trui voor dames, een trui met zebradessin of studs, een trui in een multi-colour streep… Wij hebben het zoeken naar de perfecte gebreide trui gemakkelijker voor u gemaakt. Kijk voor de verschillende combinatiemogelijkheden eens in ons lookbook. Gaat u voor een basic zwart fijn gebreid truitje of voor een grof gebreide trui in een uitgesproken trendkleur? Ook de gestreepte trui, een all time favourite, vindt u in verschillende modellen in onze webshop. Heeft u zin in een sportieve look? Kijk dan eens in de categorie sweaters.

GEBREIDE DAMES TRUIEN BESTELLEN BIJ CLAUDIA STRÄTER ONLINE

Gebreide truien bestelt u bij Claudia Sträter gemakkelijk, snel en 100% veilig. Bij ons heeft u de mogelijkheid om zowel met iDEAL als met creditcard te betalen. Wanneer u op werkdagen voor 23.00 uur bestelt, ontvangt u de volgende dag al uw bestelling thuis. Bekijk het Claudia Sträter assortiment gebreide truien.