Uitloggen
Winkelwagen
Nederlands
Menu
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Ontdek de nieuwe items

Nu de zomer zijn intrede echt heeft gedaan, hebben we behoefte om met een schone lei te beginnen. En daar kan Clean Canvas bij helpen. Verschillende tinten wit domineren deze collectie. Het draait in deze collectie om de textuur en structuur van de materialen en dat maakt het juist een heel spannend thema. De inspiratie voor de kleuraccenten komt uit bellenblazen, zeepsop en olieachtige vormen. Pastelkleuren als medisch groen en zachtroze zien we naast het wit op de kleurkaart.

Shop Clean Canvas

De semi-halterbelijning van de gedessineerde jurk zet uw schouders in de spotlight, een gegeven dat fraai contrasteert met het sluike, enkellange silhouet.

Shop deze look

De mix van kabels en geflotteerde breisteken op de witte spencer resulteert in een open structuur met een fraaie tekening. Deze luchtige zomerstijl combineert fraai met wijdere pantalons in matching helderwit of frisse pasteltinten.

Shop deze look

Key items 

Get inspired

De collectie is stoer en vrouwelijk en nodigt uit om hier combinaties in te maken. Laat u verder inspireren en bekijk alle looks uit het thema Clean Canvas
    

Clean Canvas

49 Producten
Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.