Retourneren & Ruilen

Het ruilen of retourneren van uw online bestelling is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken en/of passen, tenzij anders vermeld.

Indien u een artikel wilt ruilen, dan kan dit op twee manieren:

  1. U kunt het artikel omruilen in een van de Claudia Sträter winkels.
  2. Indien u een artikel wilt ruilen voor een andere kleur of maat, dan retourneert u kosteloos het artikel dat niet aan uw verwachtingen voldoet. Het aankoopbedrag wordt op uw rekening teruggestort. Via de webshop bestelt u gemakkelijk opnieuw de juiste kleur of maat.

Ruilen of retourneren in een filiaal*

Vul het retourformulier volledig in en neem dit samen met de factuur en het artikel mee naar een van onze filialen. Het artikel dient te allen tijde ongebruikt te zijn en, voor zover mogelijk, verpakt in de originele verpakking met aangehecht prijskaartje of sticker. Het passen van kleding ziet Claudia Sträter niet als gebruik. Terugbetaling vindt plaats in de winkel d.m.v. retourpinnen
Klik hier voor een compleet overzicht van onze winkels.

*Ruilen of retourneren kan niet in de shop-in-shops in de Bijenkorf, Batavia Stad en Rosada Fashion Outlet.

Retourneren per post vanuit Nederland

U kunt uw retourzending, in originele verpakking, kosteloos naar het antwoordnummer sturen of retourneren in één van onze winkels. Het artikel dient te allen tijde ongebruikt te zijn en, voor zover mogelijk, verpakt in de originele verpakking met aangehecht prijskaartje of sticker. Het passen van kleding ziet Claudia Sträter niet als gebruik.
Gebruik voor het retourneren van uw artikel altijd de voorgedrukte adressticker en sluit het ingevulde retourformulier bij, zodat wij uw retourzending zo snel mogelijk kunnen verwerken. (U krijgt een ontvangstbewijs van het postkantoor, bewaar deze goed). Zodra wij uw bestelling retour hebben ontvangen, wordt dit per e-mail aan u bevestigd. Kijk voor het dichtstbijzijnde PostNL service punt op: www.postnl.nl. Aan een retourzending via het antwoordnummer of één van onze winkels zijn geen kosten verbonden.

Retourneren per post vanuit België

Indien u een artikel wilt ruilen voor een andere kleur of maat, dan retourneert u kosteloos het artikel dat niet aan uw verwachtingen voldoet. Het aankoopbedrag wordt op uw rekening teruggestort. Via de webshop bestelt u gemakkelijk opnieuw de juiste kleur of maat.

Om uw artikel(en) te retourneren per post dorloopt u de volgende stappen:

  1. Vul het retourformulier volledig in. Voeg deze samen met het te retourneren artikel in de, voor zover mogelijk, originele verpakking met aangehecht prijskaartje of sticker en sluit deze zorgvuldig;
  2. Op het retourformulier vindt u de retoursticker van UPS. Plak deze sticker op de doos over uw oude adressticker;
  3. Neem telefonisch contact op met UPS (UPS België: +32 78 25 08 77) om een afspraak in te plannen om uw pakket op te laten halen. Meer informatie hierover kunt u vinden op de website van UPS www.ups.be

Creditering van uw aankoopbedrag

U ontvangt het aankoopbedrag binnen 14 dagen retour op uw rekening, mits u de aankoop binnen 14 dagen heeft teruggestuurd en deze voldoet aan bovengenoemde retourvoorwaarden. Wanneer dit bedrag daadwerkelijk op uw rekening staat, verschilt per bank en hangt af van de betaalwijze. Via iDEAL kan dit 2 á 3 werkdagen extra kosten. Wanneer het gaat om een creditcardbetaling kan het maximaal 31 dagen extra duren.
Bij verzilverde FashionCard-waardebonnen worden de punten weer bijgeschreven op uw FashionCard-account. De bij uw aankoop uitgekeerde FashionCard-punten worden bij het retourneren weer in mindering gebracht op uw FashionCard-account.

Creditering van uw bestelling met kortingscode

Wanneer u voor uw online bestelling gebruik maakt van een kortingscode, wordt de korting over de bestelde artikelen verdeeld. Stuurt u een artikel retour van de bestelling, dan vervalt de korting voor dit artikel. Stuurt u de hele bestelling retour, dan vervalt de hele korting.

Wanneer ontvang ik de verzendkosten retour bij het retourneren van mijn bestelling?

U krijgt de door u betaalde verzendkosten retour in de volgende gevallen:

  1. U retourneert uw gehele bestelling.
  2. Een artikel uit uw bestelling is beschadigd, verkeerd geleverd of niet correct geleverd. Indien dit het geval is, neem dan contact op met vragen@claudiastrater.com

 

Have questions? We would love to help.

Neem contact op met onze ServiceDesk door te bellen met 088-2462460, of stuur een e-mail naar vragen@claudiastrater.com.