Uitloggen
Winkelwagen
Nederlands
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Anna Drijver

Anna Drijver heeft een sterke energieke en positieve persoonlijkheid en dat merk je meteen als je bij haar bent. “Oprechte interesse en positiviteit straal je uit” aldus Anna. Ze is een echte positiviteits activist en gebruikt dit in haar carrière.

“Nieuwsgierig zijn en een speelse onbevangenheid en eigenheid hebben, geeft vastberadenheid.
Dat EMPOWERED mij.”

Ze is eigenzinnig, energiek, ambitieus en vastberaden. “Ik geloof dat oprecht geïnteresseerd zijn in de mens en de natuur je scherp houdt. Uit die levenskunst haal ik positiviteit en ik denk dat je dat ook uitstraalt. Dat is hoe ik mensen meevoer, bij het vertellen van een verhaal in schrift en bij het vertolken van een personage.”
De actrice staat in haar kracht en met haar sprankelende persoonlijkheid en open en positieve uitstraling zet zij zich in voor maatschappelijke zaken zoals het milieu en mensen die het minder goed hebben. En dat allemaal doet ze goed gekleed, want Anna weet wat powerdressing is.

EMPOWERING pieces van Anna

De ambassadrices van Claudia Sträter zochten de kledingstukken uit die hen EMPOWEREN. Vind hieronder de kledingstukken die Anna empoweren: 

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.