Uitloggen
Winkelwagen
Nederlands
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Natacha Harlequin

Een empathische zakenvrouw: strafrecht advocate Natacha combineert dagelijks haar empathische vermogen met haar zakelijke vermogen. Dit zorgt ervoor dat ze successen heeft en dat ze doet wat goed bij haar voelt. Kleding draagt volgens haar bij aan dit gevoel. “De juiste kleding zorgt voor een krachtige presentatie”

"Verbinden, het maatschappelijke belang met een onverwachte invalshoek highlighten en
mensen vragen om de verschillende kanten te bekijken, dat EMPOWERED mij. "


Natacha Harlequin is strafrechtadvocaat met een specialisatie op het gebied van zeden- en levensdelicten, oplichtings- en witwaspraktijken. In 2019 werd ze uitgeroepen tot Legal Woman of the Year en ze is als strafrechtdeskundige regelmatig op tv. “Als iemand afwijkt van de norm, voel ik me uitgedaagd die persoon bij te staan”, vertelt Natacha.

Met haar empathisch vermogen verbindt ze en komt ze op voor waar ze in gelooft. “Ik vind kracht in de normen en waarden die ik heb meegekregen. De combinatie van mijn empathische vermogen en mijn zakelijke vermogen zorgen ervoor dat ik successen heb en tegelijkertijd doe wat goed voelt voor mij.” Natacha: “Het draait erom, dat je je krachtig voelt. Jouw kennis en persoonlijkheid in combinatie met je doelen geven je intrinsieke kracht.
De manier waarop je je presenteert versterkt dat gevoel. Zo draag ik hakken en een knot. Dit maakt het gevoel voor mij compleet.” Voor Natacha draagt het ervaren van een sterk persoonlijk element in haar kleding bij, aan een krachtige presentatie. Zo naaide ze aan de binnenkant van haar toga herinneringen aan haar ouders.

EMPOWERING pieces van Natacha

De ambassadrices van Claudia Sträter zochten de kledingstukken uit die hen EMPOWEREN. Vind hieronder de kledingstukken die Natacha empoweren: 

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.