Winkelwagen
Nederlands
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Sneak Peek SS21

Met trots presenteren we niet alleen de nieuwe voorjaars- en zomercollectie, maar ook hebben we opnieuw een samenwerking met actrice Anna Drijver voor EMPOWERED BY Claudia Sträter.
Bekijk de video en raak geïnspireerd door de items uit de collectie die de designers van Claudia Sträter voor u hebben gemaakt.

EMPOWERED BY Claudia Sträter staat voor vrouwelijke elegantie, authenticiteit en ambitie. Actrice Anna Drijver is het gezicht van de campagne.
Wat ons bindt, is gedrevenheid en passie voor wat we doen. De liefde voor elegante, tijdloze mode is een ander belangrijk gegeven wat we met elkaar gemeen hebben.

Luxe materialen, vrouwelijke silhouetten en eigenzinnige details. In deze sneak peek met Anna Drijver zie je een aantal favorieten uit de voorjaars- en zomercollectie van Claudia Sträter.
De aankomende weken presenteren onze designers met trots de collectie die is gemaakt met het oog op de trends van aankomend seizoen. Dit is vertaald in mode die vrouwen in hun kracht zet.


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.